Τίτλοι τέλους και επίσημα για τον Γιώργο Ντάσιο. Ο εμβληματικός αρχηγός πήρε εκείνος την πρωτοβουλία να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που ήταν κοινό μυστικό βέβαια, απλώς έμενε να επιβεβαιωθεί από κάποιον κι αυτός ήταν ο ίδιος ο Ντάσιος.

Με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι ήταν ένας “απλός στρατιώτης” και όχι “διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος”. Ως τέτοιος άλλωστε κλήθηκε και δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο να πει πριν έναν χρόνο το “ναι”.

Ο Ντάσιος εκδήλωσε την πικρία και τη στεναχώρια του γι’ αυτό το “αντίο”, απέφυγε περαιτέρω αιχμές, όμως, που θα “τραυμάτιζαν” την ομάδα. Από την άλλη μεριά, τόνισε ότι είναι περήφανος που με τον τρόπο του έβαλε ένα λιθαράκι να επιστρέψει η ομάδα γρήγορα στη Super League, που ήταν και ο μόνος στόχος για φέτος.

Ο Γιώργος δεν είναι ένας απλός στρατιώτης, βέβαια, είναι κάτι παραπάνω για τον ΠΑΣ Γιάννινα, γι’ αυτό και είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα δηλώσει και πάλι “παρών”, διότι το όνομά του είναι ταυτισμένο με την ομάδα του ΠΑΣ  και μόνο.

Η ανάρτησή του στο fb αναφέρει:

ΠPΩTAΘΛHTHΣ KAI EKEI ΠOY ANHKEI! ΣTH ΣOYΠEP ΛIΓK. O ΣTOXOΣ EΠETEYXΘH. AYTO KPATAΩ. AYTO MENEI. AYTO ΘA ΘYMAMAI. H XPONIA TEΛEIΩΣE KAI O ΠAΣ ΓIANNINA BΓHKE ΠPΩTAΘΛHTHΣ. MAZI KAI H ΘHTEIA MOY ΩΣ ΔIEYΘYNTHΣ TOY ΠOΔOΣΦAIPIKOY TMHMATOΣ. AYTO EΓPAΨE H ΠAE ΣTHN EΠIΣHMH THΣ ANAKOINΩΣH TON ΠEPAΣMENO ΣEΠTEMBPIO. AΠΛOΣ “ΣTPATIΩTHΣ” ΘA ΠΩ EΓΩ.

YΠO TO ΦOBO NA ΞEXAΣΩ EΣTΩ KAI ENAN, ΔEN ΘA ANAΦEPΩ ONOMATA. ΘA EYXAPIΣTHΣΩ TOYΣ ΠANTEΣ. OΛOYΣ OΣOYΣ ΣYNEPΓAΣTHKA MEΣA ΣTH XPONIA. ENA ΞEXΩPIΣTO EYXAPIΣTΩ ΣTO TEXNIKO TIM KAI ΣTOYΣ ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ.
ΠIKPIA NAI. ΣTENAXΩPIA IΣΩΣ. ΠANΩ AΠO OΛA OMΩΣ YΠEPHΦANEIA ΓIA TON “AΓIAΞ”.

KAΛH TYXH KAI ΣTO EΠANIΔEIN!