Υπό τη σκέπη της Σχολής Ποδοσφαίρου Atlas Epirus περνά η ομάδα των Χουλιαράδων, καθώς ανακοινώθηκε η απορρόφησή τους από τον Άτλαντα και η δημιουργία μιας ομάδας που θα συμμετέχει κανονικά στην Α’ Ερασιτεχνική προωθώντας ταλαντούχους παίκτες και αξιοποιώντας και κάποιους έμπειρους.

Η νέα ομάδα θα αγωνίζεται στις εγκαταστάσεις του Epirus Arena, θα έχει προπονητή τον Αντώνη Κοζανίτη και θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 29 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C. έχοντας ως στόχο τη συνεχή ενασχόληση των ποδοσφαιριστών της και μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών-ακαδημαϊκών τους υποχρεώσεων ανακοινώνει την απορρόφηση του σωματείου Α. Ε. Χουλιαράδων που αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία υπό την σκέπη της, με νέα έδρα το Epirus Football Arena.

Το ρόστερ θα απαρτίζεται ως επί το πλείστων από νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και με μερικούς ακόμη έμπειρους.

Κύριο μέλημα μας είναι οι αθλητές να έχουν ακόμη μια δυνατότητα συνέχισης της προσπάθειας τους για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους.

Προπονητής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο κ. Αντώνης Κοζανίτης.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Α. Ε. Χουλιαράδων για την αγαστή συνεργασία ώστε να προχωρήσει το νέο αυτό εγχείρημα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει Τετάρτη 29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μας.