Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16 σε αγόρια και κορίτσια κέρδισε ο ΑΓΣΙ, ο οποίος συμμετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Ράπτη Ζωή, Σακαβιτση Θεοδώρα, Χητου Παρασκευή, Εγγλέζου Μαρουσω Ελευθερία, Μπουμπογιαννη Ελλη, Λαμα Τατιάνα, Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Παπαδοπούλου Ελεονώρα, Γαλατά Μαρία, Βασσιου Βικτώρια, Κεγκου Ελένη, Ζορμπαλα Κωνσταντίνα και Τσιγαρα Σωτηρία.

Στα αγόρια Γιαννόπουλος Θανάσης, Μαλατος Θοδωρής, Σιντορης Μιχάλης, Δελφας Γιώργος, Τσουμανης Αριστείδης, Μηταρης Αχιλλέας, Σαουγκος Φίλιππος και Χολεβας Τηλέμαχος.

Την πρώτη μέρα των αγώνων χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Μαλάτος Θοδωρής 1ος στα 200μ με εμπόδια, Σιντόρης Μιχάλης 1ος στα 150μ. και Μήταρης Αχιλλέα στο τετραπλούν.

Η μέρα συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία με την Ράπτη Ζωή να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και να κατακτά την πρώτη θέση στο τετραπλούν, την Έλλη Μπουμπογιάννη την τρίτη θέση στα 3000μ και τη μεγάλη δύναμη του συλλόγου, τις ομάδες σκυταλοδρομίας όπου κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια με τους Γιαννόπουλο Θανάση , Σιντόρη Μιχάλη ,Μάκη Κυριάκο και Μήταρη Αχιλλέα στα αγόρια και Παπαδοπούλου Ελεονώρα, Σακαβίτση Θεοδώρα, Ζορμπαλα Κωνσταντίνα και Κεγκου Ελένη στα κορίτσια.

Την Κυριακή οι μεγάλες επιτυχίες συνεχίστηκαν. Χρυσό μετάλλιο κέρδισε η μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200μ αποτελούμενη από τους ΤσουμΆνη Άρη ,Γαλατά Μαρία, Βάσσιου Βικτώρια και Μαλάτο Θοδωρή.

Δεύτερη θέση κατέκτησε η Θεοδώρα Σακαβίτση στο 80μ με εμπόδια , ο Θανάσης Γιαννόπουλος στα 80μ , η Ράπτη Ζωή στο άλμα σε μήκος.

Τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα σκυταλοδρομίας 3Χ1200ΠΚ με τις Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Λάμα Τατιάνα και Μπουμπογιάννη Έλλη.

Τέλος την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Μάκης Κυριάκος στα 80μ.

Συγχαίρει το ΠΕΑΚΙ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, συγχαίρει το Τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ, για τη μεγάλη επιτυχία να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, Αγοριών – Κοριτσιών, στον Όμιλο της Πάτρας.

Επίσης η Επιτροπή συγχαίρει για την προσπάθειά τους και όλα τα Σωματεία Στίβου της πόλης που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και εύχεται οι επιτυχίες για το άθλημα του Στίβου, στην πόλη μας, να συνεχιστούν με ακόμη περισσότερες διακρίσεις από όλα τα Σωματεία.