Τέλος στην απραξία για την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από 4,5 μήνες οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των “κυανόλευκων” επέστρεψαν στα γήπεδα με την προοπτική της Super League 1 τη νέα χρονιά, κλείνοντας σύντομα της παρένθεση της Β’ κατηγορίας.

Η πρώτη προπόνηση της σεζόν έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Epirus Arena που θα είναι και φέτος η έδρα της ομάδας.

Η προσέλευση των αθλητών έγινε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, καταθέτοντας βεβαιώσεις από γιατρούς, ενώ όλοι περνούσαν από θερμομέτρηση.

Ήδη στην ομάδα έχουν ενταχθεί παίκτες από Άρτα, Βόλο, Ηγουμενίτσα και άλλες πόλεις, ενώ παρέμεινε ένας μεγάλος κορμός του περσινού ρόστερ, ενισχυμένος από τα παιδιά που ανέβηκαν από την Κ17.

Προπονητής της Κ19 θα είναι ο κ. Χρήστος Αγγέλης, ενώ από φέτος η ομάδα θα έχει γυμναστή τον κ. Λώλη και προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Γκορτζή, μία σαφής απόφαση του κ. Χριστοβασίλη για αναβάθμιση της δουλειάς και της ποιότητας εκγύμνασης των νεαρών αθλητών.

Επικεφαλής τεχνικός διευθυντής των υποδομών είναι ο κ. Μπαδήμας, που παραβρέθηκε κι αυτός στη σημερινή προπόνηση και γενικός διευθυντής παραμένει ο κ. Ιωάννου, με συντονιστή και σκάουτερ τον κ. Στούκα.

Στο πόστο του φροντιστή είναι και φέτος ένας ακούραστος εργάτης των υποδομών, ο Μιχάλης Ντούσκος, επί χρόνια τόσο στην ΠΑΕ όσο και παλιότερα στον ερασιτέχνη.

Από εκεί και πέρα απομένει η ομάδα να στελεχωθεί με τους τρεις γενικούς αρχηγούς, με τον κ. Σταύρου, που ήταν πέρυσι στην Κ17, να δίνει σήμερα το “παρών”.