Σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Γιώργος  Κοσμάς κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση του ατομικού αγωνίσματος στη Πανελλήνια τελική φάση Παμπαίδων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη Φλώρινα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου ,όπου συμμετείχαν οι καλύτεροι σαράντα αθλητές της κατηγορίας.

Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συμμετείχε στη Πανελλήνια τελική φάση με δύο αθλητές, τους Φίλιππο-Κωνσταντίνο Μανούση και Γιώργο Κοσμά.  Η  πορεία των δύο Γιαννιωτών αθλητών στην κατηγορία παμπαίδων έκλεισε φέτος , (αλλάζουν κατηγορία από τη νέα αγωνιστική περίοδο), με την τελική φάση της Φλώρινας την 18 και 19 Ιουλίου. Μια πορεία που πέρυσι έφερε την 3η θέση στο ομαδικό για τους 2 αθλητές. Φέτος δυστυχώς προς απογοήτευση  όλων των αθλητών δεν διεξήχθη το αγώνισμα του ομαδικού, αν και έγινε στη κατηγορία Παίδων και θα γίνει στη κατηγορία των Εφήβων.

Στα προημιτελικά του ατομικού αγωνίσματος ο Φίλιππος-Κωνσταντίνος Μανούσης οριακά  ηττήθηκε με 2-3 από τον αθλητή Χρυσοβαλάντη Σαμπαλή της Φλώρινας , ο οποίος στη συνέχεια έφτασε στο τελικό και αγωνίσθηκε με τον άλλο Γιαννιώτη αθλητή τον Γιώργο Κοσμά, που  νίκησε τον αθλητή της Φλώρινας με  3-1 και κατέκτησε το κύπελλο έχοντας  φτάσει στο τελικό χάνοντας  μόνο άλλο  ένα  σετ στους προηγούμενους  έξι αγώνες που έδωσε.

Και οι δύο Γιαννιώτες αθλητές έδειξαν την εξαιρετική τεχνική τους κατάρτιση, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ότι είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία τους, ανεξάρτητα αν ο ένας κατέκτησε τη 1η θέση και ο άλλος οριακά ηττήθηκε στα προημιτελικά και δεν συνέχισε για τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Συγχαρητήρια στους δύο αθλητές  των Ιωαννίνων, αλλά και στον προπονητή τους κ. Daskalov για τη δουλειά που κάνει στο σύλλογο εξέφρασε ο ΑΣΦΕΑ.

Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων επίσης  εκφράζει ευχαριστίες προς τη Διοικούσα επιτροπή του Νέου Κλειστού για την παραχώρηση ωρών προπόνησης στους δύο αθλητές  του ,το δεκαήμερο πριν τους αγώνες της τελικής φάσης , όπως και στη Διεύθυνση του ξενοδοχείου “The Lake” για την παραχώρηση αίθουσας,  για την προετοιμασία των αθλητών.