Τον Βασίλη Κολότσιο από τα Τρίκαλα απέκτησε ο ΑΓΣΙ, που ενισχύεται στη θέση των γκαρντ μ’ έναν 21χρονο αθλητή, που την περασμένη σεζόν βοήθησε τον Ίκαρο Τρικάλων να πετύχει την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Κολότσιος είναι παράλληλα και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΓΣΙ ανακοινώνει την απόκτηση του Τρικαλινού guard Βασίλη Κολότσιου.

Ο Βασίλης είναι 21 χρονών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”.

Ξεκίνησε τη μπασκετική του διαδρομή από τις Ακαδημίες του Α.Σ. Τρίκαλα 2000 και εν συνεχεία μεταπήδησε στον Αίολο Τρικάλων.

Με τον Αίολο στέφθηκε Πρωταθλητής Παίδων Τρικάλων τη σεζόν 2014-2015 και Πρωταθλητής Εφήβων Τρικάλων την αμέσως επόμενη (2015-2016).

Σε ηλικία μόλις 18 χρονών πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική με τους Ικάρους Τρικάλων και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην Ευκαρπία. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική, ενώ κατέκτησε την 3η θέση με την Κ-21 στο Final 4 ΕΚΑΣΘ (2017-2018).

Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στους Ικάρους Τρικάλων καταφέρνοντας την περασμένη σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική όντας ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές έχοντας 11,3 πόντους κατά Μ.Ο. με 40 εύστοχα τρίποντα.

Ο Βασίλης είναι φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!