Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν οι επτά επίλεκτοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις χρονικές δοκιμασίες (time trials) που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ως αποτέλεσμα των επιδόσεών τους και οι επτά κλήθηκαν να προετοιμαστούν με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας προκειμένου να λάβουν μέρος με τα ελληνικά χρώματα τους επόμενους μήνες στις διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος, όπως είναι το Πανευρωπαϊκό και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Παράλληλα, δε, με το κοινόβιο της Εθνικής, οι επτά επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες θα αγωνιστούν με τη φανέλα του Ν.Ο.Ι. και στο επικείμενο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, στο δυναμικό της ελληνικής Εθνικής Ομάδας παραμένουν μετά τις δοκιμασίες οι Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Ιάσονας Εξάρχου, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Παύλος Φαΐτάς, ενώ εντάχθηκαν για πρώτη φορά, έπειτα από τις καλές εμφανίσεις της Κυριακής και οι Ανδρέας Καρέτσος και Σπύρος Γεωργίου.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, η Γιαννιώτικη Κωπηλασία θα έχει φέτος ενισχυμένη παρουσία στους διεθνείς στίβους, ενώ δημιουργούνται υψηλές προσδοκίες για μετάλλια και διακρίσεις.