Την Κυριακή 19 Ιουλίου δρομείς του Συλλόγου  Δρομέων Ιωαννίνων έλαβαν μέρος στον «Δρόμο του Ταχυδρόμου» (8,5 – 25,5 – 44χλμ) στο χωριό Άγναντα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Οι δρομείς του συλλόγου πέτυχαν άριστες επιδόσεις , μερικοί εκ των οποίων κατέλαβαν και πρώτες θέσεις όπως παρακάτω:

Στον αγώνα 25,5 χλμ

Ζώης Παύλος 2ος στην Γενική Κατηγορία Ανδρών και 1ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 30-39 ετών, με χρόνο 01:55

Τσίμαρης Ευάγγελος 1ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 40-49 ετών, με χρόνο 02:05

Μαντέλλος Γεώργιος 2ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 50 ετών και άνω, με χρόνο 02:08

Γκόγκου Άσπα 1η στην Γενική Κατηγορία  Γυναικών με χρόνο 02:25

Χήτα Νικολέτα 2η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών με χρόνο 02:27

Αγγέλη Αρετή 3η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών με χρόνο 02:44

Ο Δρόμος του Ταχυδρόμου αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον μήνα Μάρτιο 2020, αλλά είχε αναβληθεί λόγω των υγειονομικών μέτρων που εκδόθηκαν από την κυβέρνηση.

Ο Σύλλογος Δρομέων συγχαίρει όλους τους δρομείς που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν τους αγώνες δρόμου, αλλά και τη διοργάνωση που κατέβαλε τα μέγιστα για την ικανοποίηση των συμμετεχόντων , εφαρμόζοντας παράλληλα και τις υγειονομικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί για την τέλεση αθλητικών αγώνων εκτός σταδίου.

Η επιθυμία των δρομέων να βρεθούν ξανά στις γραμμές εκκίνησης και τερματισμού αγώνων δρόμου, αλλά και για να συναντήσουν φίλους από τη διοργάνωση και το «δρομικό χώρο»  της περιοχής,  ήταν οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί τους για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των αγώνων.

Καλή αποκατάσταση σε όλους τους δρομείς, με την ευχή να παραμείνουν όλοι υγιείς και να συνεχιστούν οι αγώνες και τους επόμενους μήνες του έτους .