Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε το γυνεικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής προς την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την άνοδό της στη Super League 1 και ταυτόχρονα ευχαρίστησε την οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη που πολλές φορές φιλοξένησε τα κορίτσια της ομάδας στις εξέδρες των “Ζωσιμάδων”.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

Οι αθλήτριες, οι γονείς, και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου και Ακαδημία κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων, εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στην οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 για την άνοδο της ομάδας των Ιωαννίνων στην Super League.

Η μικρή παρένθεση της Super League 2 δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει τη δυναμική της ομάδας των Ιωαννίνων που θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στην πρώτη τη τάξη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και η οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη έχουν στηρίξει πάμπολλες φορές τα κορίτσια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, προσφέροντας δωρεάν είσοδο στους αγώνες εντός έδρας στους Ζωσιμάδες, σε άκρως εμπορικούς αγώνες, με άψογη φιλοξενία.