Το νέο έμβλημα εμπνευσμένο από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη και τις νέες επετειακές φανέλες των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης. Εντυπωσιάζουν οι λεπτομέρειες της φανέλας, με την μπλε να είναι πιστό αντίγραφο παλαιότερης εμφάνισης που είχε η ομάδα πριν τρεις δεκαετίες, ενώ η ανθρακί έχει παραστάσεις συνδεδεμένες με την πόλη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Το νέο έμβλημα του συλλόγου και η ιστορική αξία που αυτό δημιουργεί, αποτυπώνεται στις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει τις εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, οι οποίες συνδέουν τον σύλλογο  ακόμη περισσότερο με την πόλη του και την ιστορία του!

Σε αυτή τη νέα εποχή για τον ΑΣΤΕΡΑ, οι νέες εμφανίσεις δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία MACRON για να επιβεβαιώσουν αφενός τη διαχρονική αξία του συλλόγου και αφετέρου για να αναδείξουν την αλληλένδετη σχέση του με την Τρίπολη.

Την σεζόν 2020-2021 ο ΑΣΤΕΡΑΣ συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας από την ίδρυσή του το 1931. Σε αυτήν την ιστορική αγωνιστική περίοδο η εντός έδρας φετινή εμφάνιση της ομάδας δημιουργήθηκε για να τιμήσει το παρελθόν του. Πρόκειται για μία retro έκδοση, πιστό αντίγραφο της εμφάνισης τριών δεκαετιών πίσω!

Το μπλε χρώμα κυριαρχεί, με κίτρινες λεπτομέρειες στο μανίκι και στο σορτσάκι, τα δύο παραδοσιακά χρώματα της ομάδας μας. Στο πίσω μέρος της φανέλας αναγράφεται ανάγλυφα η λέξη ΜΟΡΙΑΣ, η οποία χαρακτηρίζει τον Ελληνισμό και την ευρύτερη περιοχή του συλλόγου.

Η εκτός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2020-2021 δημιουργήθηκε για να συνδέσει τον ΑΣΤΕΡΑ ακόμη περισσότερο με την πόλη του. Σε χρώμα ανθρακί, με κιτρινομπλέ λεπτομέρειες, έχει στο μπροστινό μέρος της φανέλας παραστάσεις από τα πιο σημαντικά μνημεία και κτίρια της Τρίπολης.

Το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως, τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στην κεντρική πλατεία, το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο και το Δικαστικό Μέγαρο. Όλα αυτά με φόντο το Μαίναλο, το βουνό που “σκεπάζει” σαν προστάτης την περιοχή. Τιμή στην πόλη καταγωγής του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία άλλωστε αναγράφεται επίσης ανάγλυφα στο πίσω μέρος της φανέλας: ΤΡΙΠΟΛΗ.

Οι δύο φανέλες στην κάτω ραφή τους δηλώνουν τη σχέση της ομάδας με τους οργανωμένους φιλάθλους της, αφού αποτυπώνεται το σύνθημα της εξέδρας: “ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΚΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ”.

Η εντός έδρας εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα starstore.gr από τις αρχές Αυγούστου. Η εκτός έδρας εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα starstore.gr από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τον ΑΣΤΕΡΑ, συνδέσαμε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις φανέλες ΕΔΩ