Ο Φιορίν Ντουρμισάι παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αρκετών ελληνικών συλλόγων, παρότι ο ίδιος προτιμάει ομάδα από το εξωτερικό . Ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ ήταν από τους πρώτους που ζήτησαν από τον Ολυμπιακό τον δανεισμό του παίκτη, με τον ΟΦΗ να μπαίνει κι εκείνος «σφήνα» τις τελευταίες μέρες, αλλά ζητώντας τον ως ελεύθερο από τους «ερυθρόλευκους».

Δύσκολα, βέβαια, θα μείνει ελεύθερος, αλλά ο 24χρονος επιθετικός είναι φανερό ότι ενδιαφέρει σφόδρα την ελληνική αγορά, παρότι η προηγούμενη χρονιά ήταν ουσιαστικά μια χαμένη χρονιά γι’ αυτόν.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει τα διαδικαστικά με τον Μανώλη Σάλιακα που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία και αναμένεται να είναι από τις πρώτες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν μόλις «κλειδώσει» οριστικά και αμετάκλητα καί από την ΕΠΟ η άνοδος της ηπειρώτικης ομάδας στη Super League.

Στη μεταγραφολογία των ημερών έχουν προστεθεί επίσης τα ονόματα του στόπερ της Λαμίας, Μαρκ Ασίγκμπα, αν και η ομάδα της Φθιώτιδας θα κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει, καθώς επίσης και του αμυντικού χαφ Αμπντουλαγέ Κεϊτά της Αζαξιό που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Πανιώνιο.

Πάντα ανοιχτές είναι και οι περιπτώσεις των στόπερ της Λέφσκι Σόφιας, Γιάννη Κάργα, αλλά και της Ξάνθης, Χρήστου Λισγάρα που πλέον θα κυκλοφορεί ως ελεύθερος μετά τις αποφάσεις Πανόπουλου να αποδεσμεύσει όλους τους παίκτες της ομάδας του.