image description

Αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Όστερσουντς να υποδέχεται στην «Γέμτκραφτ Αρένα» τη Χέλσινγκμποργκ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤΣ: Στάθηκε αρκετά τυχερή την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Τζουργκάρντεν. Σε όλο το μέρος του παιχνιδιού έπαιξε παθητικά και δέχθηκε πολύ πίεση, ωστόσο η αστοχία των γηπεδούχων της έδωσε την ισοπαλία με 0-0. Έτσι έφερε τη δεύτερη συνεχή ισοπαλία της, αφού νωρίτερα είχε φέρει εντός έδρας 2-2 με τη Χάκεν. Δεν έχει πείσει με την απόδοσή της έως τώρα και δίκαια βρίσκεται στην 13η θέση του πίνακα με 9 βαθμούς. Μετράει 3 συνεχόμενες αναμετρήσεις δίχως νίκη.

Τραυματίστηκε στο περασμένο ματς και κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Αμίν (μέσος).

Δείτε όλα τα ματς της ημέρας στο κουπόνι πάμε στοίχημα

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Είχε τον πρώτο λόγο σχεδόν σε όλο το μέρος του ματς, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει την Έρεμπρο εντός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις από το 4′ και άργησε να βρει την ισοφάριση, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ύστερα από πολλές χαμένες ευκαιρίες. Παρέμεινε έτσι για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς να γνωρίσει ήττα, έχοντας φέρει βέβαια 4 ισοπαλίες. Αρκετά ανεβασμένο το σύνολο του τεχνικού Όλοφ Μέλμπεργκ, που παρά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, λαμβάνοντας την προτελευταία θέση με 8 βαθμούς. Under τα 6 από τα 8 τελευταία της ματς.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας Γιόνσον (κίπερ). Αμφίβολοι οι Πέρσον (αμυντικός), Σισέι (μέσος) και Αλ Χαμλαουί (μέσος).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν επιστροφή στις νίκες. Αμφότερες μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις, επιλογή το Goal/Goal με τιμή 1.80 στη Winmasters