Συνεδρίασε την Τετάρτη το βράδυ το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής. Η συνεδρίαση είχε ως θέματα τον καταρτισμό του Δ.Σ και την τελική απόφαση για την διοργάνωση που θα συμμετάσχει η ομάδα και η οποία θα είναι το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, αφού αποφασίστηκε ο οικειοθελής υποβιβασμός από τη Γ’ με τη μη δήλωση συμμετοχής στο νέο της πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής αποτελείται από τα ακόλουθα άτομα με αλφαβητική σειρά: 1. Αθαναϊλίδης Ιωάννης 2. Αλεξίου Αντιγόνη 3. Αυγέρης Γεώργιος 4. Γέροντας Χρήστος 5. Ευαγγέλου Ανδρέας 6. Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος 7. Μαυροκεφαλίδης Λεωνίδας 8. Παππάς Παναγιώτης 9. Ρουσάκης Κωνσταντίνος 10. Ρουσάκης Ξενοφώντας 11. Σκαμνιάς Γεώργιος 12. Χριστοφορίδης Απόστολος 13. Χριστοφορίδης Δημήτριος

Υπήρξε ομόφωνη απόφαση να είναι πολυπληθές το Δ.Σ. προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους να βοηθήσουν. Τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν να συνέλθουν ξανά την ερχόμενη Παρασκευή 31-07-2020 στις 21:00, στο Γήπεδο Ανατολής προκειμένου να αποφασίσουν για την κατανομή των αξιωμάτων.

Τέλος το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε η ομάδα να συμμετάσχει την ερχόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ.

Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή, θα κλείσει το θέμα του προπονητή και θα γίνουν και οι τελικές επαφές με τους παίκτες της ομάδας για να ξεκινήσει άμεσα και η προετοιμασία.