Αρκετά δραστήρια έχει κινηθεί στους πρώτους 10 μήνες της θητείας της η επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, που συνεχίζει το μεγάλο έργο ανακαίνισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης που βρίσκονται υπό τη δικαιοδοσία της ΓΓΑ. Βέβαια για την πόλη το μεγάλο στοίχημα είναι να αποκτήσει κάποια στιγμή μεγάλες και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά αν δεν υπάρξει επενδυτής που να ρίξει δεκάδες εκατομμύρια το μόνο που μπορεί να προσδοκά η πόλη είναι το «λίφτινγκ» των υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Μετά τις παρεμβάσεις που αναβάθμισαν την περιοχή της Λιμνοπούλας, το Δ.Σ. του ΠΕΑΚΙ έχει μπει δυναμικά στο «Ζωσιμάδες» προκειμένου να γίνουν μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην ακόμη καλύτερη λειτουργικότητα του Σταδίου.  Το προηγούμενο διάστημα έγιναν καθαρισμοί πίσω από τη θύρα 7, όπου εκεί πλέον μπορούν να αξιοποιηθούν οι χώροι κάτω από τη θύρα 7 για γραφεία, αποθήκες κτλ. Και στη μικρή σκεπαστή επίσης υπάρχουν χώροι που έχουν εγκαταλειφθεί και μπορούν να αξιοποιηθούν, ενώ θα απαιτηθεί και μία συντήρησης στις κολώνες της σκεπαστής.

Μέσα στην επόμενη αγωνιστική σεζόν θα έχουμε και αλλαγές στον φωτισμό του Σταδίου, αφού ο στόχος είναι να μπουν προβολείς led.

Και η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ δεν θα μείνει εκεί, αφού ετοιμάζονται διάφορες εκπλήξεις που αναμένεται να γνωστοποιηθούν σταδιακά το επόμενο διάστημα κι αφού ολοκληρωθεί με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 του στίβου που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.