Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεδομένα κοιτάζει παίκτες για τη θέση του στόπερ, αφού πέραν του Παντελάκη δεν έχει έμπειρο παίκτη στην ενδεκάδα του στην άμυνα. Η Ξάνθη που άφησε όλους τους παίκτες της ελεύθερους έχει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και μία απ’ αυτές είναι ο 29χρονος Άρης Καρασαλίδης.

Είναι ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εφόσον υπάρξει θετική άποψη από προπονητή και διοίκηση των «κυανόλευκων», ο ΠΑΣ θα κινηθεί πιο «ζεστά», αν και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που κοιτάζει η ομάδα με πιο γνωστές εκείνες των Κάργα και Λισγάρα, αλλά και όχι μόνο αυτές, αφού υπάρχει και παίκτης από το εξωτερικό.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Σάλιακας είναι εκείνος που θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των Ηπειρωτών, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα μόνο ο Χουτεσιώτης πρέπει να θεωρείται δεδομένος, αφού για τον Γιαννίκογλου υπάρχει ακόμα η πιθανότητα αποχώρησης, ενώ και ο νεαρός Μπότσαρης ίσως αποχωρήσει μιας και δεν έπεισε και στη θέση του εξετάζεται η περίπτωση του 19χρονου Χρήστου Κούμπουλα από το Κερατσίνι, που κι αυτός αν αποκτηθεί θα προπονείται με τη μεγάλη ομάδα, αλλά κυρίως θα υπολογίζεται για την Κ19.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα αναχωρεί την Κυριακή για το Καρπενήσι, αλλά είναι προφανές ότι δεν θα έχει πλήρες ρόστερ, ενώ και η περίοδος που θα βρεθεί εκεί (2-12/8) δεν ευνοεί για φιλικά, αφού δεν θα ανέβει καμία άλλη ομάδα τόσο νωρίς, τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα.

Και φυσικά συνεχίζεται η αναζήτηση για γενικό αρχηγό. Αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση ως την Κυριακή, δεν αποκλείεται να συνοδεύσει την ομάδα στο Καρπενήσι ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης που είναι από τα πιο ενεργά μέλη της οικογενείας. Φυσικά συνηθίζει κάποιες μέρες να ανεβαίνει στο βουνό και ο ίδιος ο πρόεδρος, αφού ο εκάστοτε μεταγραφικός σχεδιασμός απαιτεί συνεχείς συσκέψεις με τον προπονητή.