Η εποχή Hall Of Brands στη διαχείριση της μπουτίκ και του σήματός της ένα είναι σίγουρο, ότι θα φέρει μια νέα εποχή στον σχεδιασμό των εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα, των παρουσιάσεων που θα γίνονται στο κοινό και θα τονώσει έναν παραμελημένο τομέα.

Η εταιρεία του κ. Σιόντη και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα με νέο βίντεο γνωστοποίησαν ότι θα συνεργαστούν με τη γνωστή ιταλική εταιρεία Kappa και ο σχεδιασμός ενός ειδικού σχεδίου για τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρ’ όλα αυτά, το βίντεο μάς έδωσε μία μικρή γεύση απ’ αυτά που πρόκειται να δούμε την προσεχή σεζόν και το οποίο αξίζει να προσεχτεί καρέ-καρέ γιατί ίσως να κρύβει μέσα κι άλλες εκπλήξεις…

Ακολουθούν η ανακοίνωση και το βίντεο

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 και το Hall of Brands ανακοινώνουν τη συνεργασία και καλοσωρίζουν στην οικογένεια του ΠΑΣ την εταιρία αθλητικού εξοπλισμού KAPPA.

Η ιταλική εταιρία KAPPA αποτελεί ένα δυνατό όνομα στο χώρο της αθλητικής ένδυσης με παράδοση σε ποιότητα και φινέτσα στα προϊόντα της.

Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους παγκοσμίως είναι σε θέση να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και πλήρη κάλυψη τον αναγκών της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-21.