Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Μανώλης Σάλιακας που αγωνιζόταν σ’ έναν άλλον ΠΑΣ, αυτόν της Λαμίας. Πρόκειται για δεξιό μπακ που με την ομάδα της Φθιώτιδας είχε πέρυσι 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο. Καλύπτεται έτσι μία βασική θέση στην οποία είχε πρόβλημα με τις αποχωρήσεις των Μπουκουβάλα και Αποστολόπουλου.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε σύντομες διακοπές αφού δεν συμπληρώθηκαν καν 2 εβδομάδες απ’ όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του στα play-outs και από σήμερα είναι στα Γιάννενα και θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Το ιστορικό των μεταγραφών του:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που από σήμερα με τη φανέλα και την ανακοίνωση του Σάλιακα δείχνει να βάζει για τα καλά μπρος τις… μηχανές της:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σάλιακα.

Ο Σάλιακας είναι αμυντικός, γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τις ομάδες του Ολυμπιακού, της Καρμιώτισας Κύπρου και των Χανίων, ενώ την περυσινή περίοδο είχε 29 συμμετοχές και 2 goal με την ομάδα της Λαμίας.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣ κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ.Γιαννίκη για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ για την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι όλη η ομάδα να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά.” Δήλωσε στο pasgiannina.gr.

O ποδοσφαιριστής έφτασε σήμερα στα Ιωάννινα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΣ για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.