image description

Νωρίς το πρωί της Κυριακής αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το Καρπενήσι, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει της επανόδου της στη Super League 1. Όπως είναι γνωστό η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το σενάριο για 14 ομάδες φαίνεται πλέον πως είναι πιο ορατό από ποτέ, αφού η ΕΠΟ προσανατολίζεται σε διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, γι’ αυτό και παρέτεινε το τέλος της σεζόν 2019-2020 για τις 31 Αυγούστου.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας εντάσσονται οι Μανώλης Σάλιακας και ο Γιάννης Ρίζος που είναι νέα μεταγραφή της Κ19 από την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Επίσης, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Μπότσαρης είναι κανονικά στην αποστολή για το Καρπενήσι, αφού προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται δημοσιεύματα για αποχώρησή του.

Με την ομάδα αναχώρησε και όλο το τεχνικό επιτελείο και φυσικά όλη η ομάδα του physio activ με επικεφαλής τον Φίλιππο Σκόρδο, όπου θα αναλάβουν την αποκατάσταση και φυσιοθεραπεία της ομάδας.

Τέλος, οι παίκτες έχουν πλέον τη νέα τους στολή εξόδου από την εταιρεία Kappa. Δείτε κι άλλες φωτογραφίες στο site της ΠΑΕ ΕΔΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ με την αποστολή:

Σήμερα το πρωί αναχώρησε η αποστολή της ομάδας με προορισμό το Καρπενήσι και την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΚΑΡΤΑΛΗ, ΠΑΜΛΙΔΗ, CASTRO, KRIZMAN, ΛΩΛΗ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, NAUMETS, ΛΙΑΣΟ, ΠΗΛΙΟ, ΣΑΛΙΑΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, LEO, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΣΙΟΝΤΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΝΙΚΟΛΙΑ, ΞΥΔΑ, ΖΙΟΥΛΗ, ΓΩΓΟ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΡΙΖΟ.

H ομάδα θα έχει άφιξη το μεσημέρι στο ξενοδοχείο AVARIS, που για ακόμη μία χρονιά έχει αναλάβει την φιλοξενία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το στάδιο της προετοιμασίας, και το απόγευμα έχουν την 1η προπόνηση τους.