Έγινε κι αυτό στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2! Ο Πανιώνιος έφερε πρόταση να παραμείνουν 14 οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία, αλλά να μην υποβιβαστεί κανείς και να μην ανέβει κανείς, δηλαδή ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η πρόταση αυτή στηρίχτηκε αρχικά από ΠΑΟΚ και Βόλο όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ, η οποία τάχθηκε γι’ άλλη μια φορά κατά κάθε είδους αναδιάρθρωσης από το “παράθυρο”, αλλά και σκοτεινών διεργασιών, αφού το θέμα κατά την ΑΕΛ έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα την προηγούμενη εβδομάδα με την ψηφοφορία που είχε αποτέλεσμα 13-1.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη θέση του Προέδρου και ιδιοκτήτου της κ. Αλέξη Κούγια στο σημερινό αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος περί μη υποβιβασμού καμίας ομάδας από την Super League 1 εξαιτίας της μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 με ταυτόχρονη παραμονή 14 ομάδων στην Super League 1, η οποία είναι η εξής:
Η πρόταση του Πανιωνίου αρχικά και προσωρινά στηρίχθηκε εκ του πονηρού από τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.
Η πρόταση ήταν εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών.
Το θέμα της αναδιάρθρωσης λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα με την ισχυρή απόφαση της προηγούμενης Δευτέρας 27/7 του Συνεταιρισμού με 13-1, όπου μειοψήφησε μόνο ο Πανιώνιος.
Την ως άνω απόφαση μας όλοι στον Συνεταιρισμό αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε λέγοντας ότι, αν επιχειρηθεί αναδιάρθρωση και παραβίαση της προκήρυξης μας, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με ταυτόχρονη κατάθεση των δελτίων μας.
Την ως άνω απόφαση επικρότησαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Και αυτήν την απόφαση μόνοι μας ερχόμαστε να συζητήσουμε και να αμφισβητήσουμε!
Κάθε προσπάθεια επαναφοράς εκ νέου τέτοιου θέματος είναι εκ του πονηρού.
Ευτυχώς για εμάς, δεν έχουμε κάνει λοβοτομή!