image description

Ξεκίνημα προετοιμασίας σήμερα για την ομάδα της Θύελλας Κατσικά, η οποία τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο πρόεδρος κ. Βαρτζιώτης, ο γενικός αρχηγός κ. Παπανικολάου και ο προπονητής κ. Κοντοδήμας μίλησαν στα ΜΜΕ των Ιωαννίνων για τους στόχους της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, τόνισε ότι όλοι υπηρετούν μία ιστορική ομάδα και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό να ανταποκριθούν στις μεγάλες υποχρεώσεις που προκύπτουν. Υποσχέθηκε δε ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό να πάει ψηλά η ομάδα και κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια.

Όσον αφορά το γηπεδικό, ο κ. Βαρτζιώτης είπε ότι τα γήπεδα πλέον είναι νόμιμα και από εδώ και πέρα «τρέχουν» στην ομάδα τις διαδικασίες για να πληροί το γήπεδο και τις προδιαγραφές της ΕΠΟ. Δήμος Ιωαννιτών και τοπικό συμβούλιο Κατσικά είναι δίπλα στην ομάδα και όλα θα είναι έτοιμα στην αρχή της σεζόν, ώστε η ομάδα να παίξει στη φυσική της έδρα.

Ο γενικός αρχηγός, Παναγιώτης Παπανικολάου, ανέφερε ότι τα τελευταία 3 χρόνια με τη δουλειά που γίνεται η ομάδα έφτασε εκεί που της αξίζει. «Είναι καιρός να ανέβει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων, πρέπει να ξαναφέρουμε τον κόσμο και τα νέα παιδιά στα γήπεδα», σχολίασε.

Σχετικά με το γηπεδικό ο κ. Παπανικολάου είπε κι εκείνος ότι μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα το γήπεδο θα έχει τις προδιαγραφές Γ’ Εθνικής.

Τέλος, ο προπονητής της Θύελλας Κατσικά, Πέτρος Κοντοδήμας, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ευκαιρία που έδωσε σ’ εκείνον και τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στη Γ’ Εθνική, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο και του κόσμου. Υποσχέθηκε να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα έχει πρώτο μέλημα τη σωτηρία και στη συνέχεια να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Για τα μεταγραφικά είπε ότι το ρόστερ δεν έκλεισε και θα υπάρξουν τουλάχιστον 3-4 προσθήκες ακόμα. Παίκτες που ανέβασαν την ομάδα παρέμειναν, ήρθαν παίκτες από το τοπικό, αλλά σίγουρα θα έρθουν και 3-4 παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική.

Τέλος, ο κ. Κοντοδήμας αναφέρθηκε στον μέχρι τώρα προγραμματισμό φιλικών αγώνων, τα οποία θα είναι με Νεοχωρόπουλο, Σταυράκι, Καναλάκι, Άρτα, Κράψη. Με Καναλάκι και Άρτα αναμένεται να γίνουν φιλικά εντός και εκτός έδρας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις των κ.κ. Βαρτζιώτη, Παπανικολάου και Κοντοδήμα και πλάνα από την πρώτη προπόνηση.