Το IBC ανακοίνωσε τη διάθεση του πακέτου των Καρτών Ενίσχυσης που ταυτόχρονα θα είναι και Εισιτήρια Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-21!
Σε αυτό περιλαμβάνονται:

Κάρτα ενίσχυσης Ανδρικού τμήματος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τους αγώνες του Κυπέλου Ελλάδας, αξίας 30€.
⬛️ Κάρτα ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έναντι του συμβολικού τιμήματος, στήριξης της προσπάθειας, των 10€.
Κάρτα ενίσχυσης του Γυναικείου τμήματος για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, αξίας 10€.
Gold Card, με πρόσβαση σε όλα τα τμήματα και επιπλέον παροχές, αξίας 100€.

Για τη προμήθεια των καρτών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6943265764 και 6932490920. Για το τμήμα μπάσκετ με Αμαξίδιο επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945021252.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα στο σύνολο της, λόγω της πανδημίας του COVID-19, η στήριξη όλων είναι κομβικής σημασίας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει το σωματείο του IBC, ώστε να εξελίσσεται συνεχώς και πολυεπίπεδα.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σε εύλογο χρονικό διάστημα με τις παροχές των κατόχων των καρτών όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.
Σε κάθε περίπτωση και εάν η είσοδος των θεατών στους αγώνες απαγορευτεί ή είναι περιορισμένη, οι κάτοχοι καρτών ενίσχυσης για το Ανδρικό τμήμα θα προμηθεύονται μέσω email ειδικό κωδικό για την παρακολούθηση των αγώνων μέσω live streaming.

Το IBC ευχαριστεί τον Χρυσό χορηγό και υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ με Αμαξίδιο, την εταιρία Protergia για την αμέριστη στήριξη της σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ραντεβού στα γήπεδα!