image description

Με αφορμή 4 νέα κρούσματα στην Ήπειρο, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου συνέστησε πολύ μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα τώρα που είναι περίοδος που πολλοί απόδημοι επιστρέφουν στα χωριά τους.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπολίτες! Η αυξητική τάση των κρουσμάτων covid-19, δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό! Στην Ήπειρο έχουμε τέσσερα νέα κρούσματα. Είναι δυο ηλικιωμένοι, ένα άτομο από γειτονική χώρα κι ένα άτομο από την Βόρεια Ελλάδα που είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές.

Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση, προς όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες στην περιοχή μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε κι αναμένεται να κορυφωθούν οι μετακινήσεις προς τις παραθαλάσσιες περιοχές και τα χωριά! Κρατάμε όλοι τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, αποφεύγουμε τους χώρους με πολυκοσμία, φοράμε μάσκες για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, ειδικά τις ευπαθείς ομάδες!

Απευθύνομαι στους νέους, ζητώντας να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά στους χώρους διασκέδασης, αποφεύγοντας τον συνωστισμο. Όλοι πρέπει να δειξουμε στην πράξη υπευθυνότητα και να τηρούμε τις οδηγίες, για να κρατήσουμε ασφαλή την Ήπειρο.