image description

Η βροχή κατά διαστήματα και οι κεραυνοί που αντηχούσαν ανάμεσα στα βουνά του Καρπενησίου την ώρα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΣ Γιάννινα, ουδόλως επηρέασαν τη δουλειά του τεχνικού τιμ και των παικτών. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του ξενοδοχείου Avaris δεν κρατάει καθόλου νερό και δεν έχει λάσπη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για να μπορεί η ομάδα να δουλεύει απερίσπαστη.

Το απόγευμα η προπόνηση επικεντρώθηκε πολύ στην τακτική, με τον κ. Γιαννίκη να βάζει τους παίκτες να δουλεύουν σε μικρά γκρουπ μία συγκεκριμένη άσκηση, την οποία ήθελε να δει και στο τελευταίο μέρος της προπόνησης όπου η μία ομάδα έκανε επίθεση σε τρία τέρματα και η άλλη κυρίως αμυνόταν.

Το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ, Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος έλαβε μέρος στις ασκήσεις τακτικής, ενώ προς το τέλος έκανε τρέξιμο μαζί με τον κ. Ντουρουντό. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σύντομα θα βγάζει κι αυτός όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πάντα στο πλευρό των παικτών βρίσκεται και όλο το τιμ του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Φίλιππου Σκόρδου, που εκτός από την παρουσία σε κάθε προπόνηση, διαθέτουν κι ένα πλήρως εξοπλισμένο φυσιοθεραπευτήριο που έχουν στήσει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «κυανόλευκη» αποστολή.

Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες έχουν ρεπό και επιστροφή και πάλι στη δουλειά το απόγευμα. Το super-fm.gr βρίσκεται στο Καρπενήσι αυτό το διήμερο και εκτός από εικόνα των προπονήσεων που θα παρακολουθήσετε και πιο κάτω στη web tv, ετοιμάζει μία σειρά συνεντεύξεων που θα παρακολουθήσετε τις επόμενες μέρες.