Στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιήσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 19 Αυγούστου βρίσκεται η ΑΕΛ. Οι “βυσσινί” δεν έχουν κλείσει ακόμα κάποιο φιλικό εκεί, ωστόσο κλείστηκαν κάποια μετά την επιστροφή της ομάδας από το βουνό και συγκεκριμένα με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 23/08, τα Τρίκαλα την Τετάρτη 26/08,  τον Άρη την Κυριακή 30/08, τη Νίκη Βόλου 02/09 και τη Λαμία το Σάββατο 05/09 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στην αποστολή της ΑΕΛ δεν συμπεριλήφθηκαν ο τραυματίας Μάρκοβιτς και ο Καρανίκας, που δεν υπολογίζεται και προπονείται μόνος του μέχρι να βρει τη νέα του ομάδα. Επίσης, μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Ντουρμισάι που θα δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, το ταξίδι με τους «βυσσινί» για τα Τρία – Πέντε Πηγάδια έκαναν οι: Μπάγιτς, Nάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Φίλιπ, Μούζεκ, Μαϊδανός, Φουρκιώτης, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Γλυνός, Στοΐνοβιτς, Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς, Λουφάκης, Πινακάς, Τόρζε, Νίλι, Τρούγιτς, Βινίσιους, Δάκτυλας, Κοτσιανούλης, Νούνιτς, Παπάζογλου και Ζαχαράκης.