image description

Μετά την Καναδή Σαμάνθα Κούπερ και την Αμερικανίδα Κόρτνι Πέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ολοκλήρωσε και την τρίτη του μεταγραφή ξένης αθλήτριας, αποκτώντας την Ισπανίδα Άντζελα Βεντρέλ, ηλικίας 22 ετών, η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 22χρονης Ισπανίδας αθλήτριας Angela Vendrell, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις 3 και 4 την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ύψους 1,89, γεννημένη στο Alicante της Ισπανίας και διεθνής με την Εθνική U18 της χώρας της Vendrell, τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στο NCAA με την ομάδα του UAB – The University of Alabama at Birmingham. Είναι μια αθλήτρια που προσφέρει σε όλους τους τομείς της στατιστικής. Την τελευταία χρονιά στο NCAA, σε 31 αγώνες που αγωνίστηκε ως βασική είχε τα εξής νούμερα (μ.ο.): 7 πόντοι, 7.4 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο, με 48% FGP, 48.5% στα τρίποντα και 82.1% στις βολές.

H Angela στις πρώτες της δηλώσεις για την ένταξή της στην ομάδα μας δήλωσε: “Είναι πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε έναν οργανισμό όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ανυπομονώ να φτάσω στην Ελλάδα και να συναντήσω τις νές μου συμπαίκτριες και το προπονητικό team και να ξεκινήσω τη δουλειά!”

Can’t wait to welcome you in Ioannina Angela!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, κείμενο που λέει "Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ UAB 3 ய z U Angela Vendrell ഗ"