image description

Ήμουν απορροφημένος  στο διαδίκτυο και διάβαζα για την Κακαβιά  που θα μπαίνουν              μόνο 750 άτομα μετά τις 16/8. Βέβαια αυτό θα γίνει μετά από τρεις – τέσσερις μήνες που “άνοιξε- κλείσε”  τα σύνορα μπήκαν χωρίς ελέγχους καμιά 300αριά χιλιάδες άτομα, οπότε λέω  άσ’ τα,  βράσ’ τα. Ας πάω  στον αρχισυντάκτη μου που πήγε στο Καρπενήσι στην προετοιμασία της ομάδας  να δω  τι γράφει.

Και πέφτω πάνω στην WEB TV του super-fm.gr  και το βίντεο που έδειχνε πως γίνεται το μάθημα για το επιθετικό πρέσινγκ.

Ωραία, λέω,  έτσι έκανε  το λάθος η άμυνα του Ολυμπιακού στην Γουλβς και έφαγε το γκολ.  Άμα δεν έχει ο αντίπαλος καλούς τεχνίτες στόπερ να κατεβάζουν την  μπάλα γίνεται εύκολα το λάθος.

Βέβαια, εμείς εδώ είχαμε δει επί εποχής Όγιος την πλήρη παραλλαγή του μαθήματος με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο κατά διαστήματα στο 90λεπτο. Αυτός, βέβαια, το δίδασκε γιατί  είχε περάσει και από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ξαφνικά μπαίνει μέσα στο γραφείο μου ένας γνωστός φίλαθλος της ομάδας και μου λέει: «Γιάννη ο πρόεδρος θα κάνει  πέντε μεταγραφές που θα πέσουν τα τσιμέντα! Σίγουρα πράγματα μου το είπε ο… τάδε…».

Και λέω, για να δούμε τι έχουμε ως σήμερα από παίκτες και τι πρέπει να περιμένουμε, ανάλογα και με τις πιθανές ακόμα αποχωρήσεις από το ρόστερ»:

Τα ονόματα με αλφαβητική σειρά. Σε παρένθεση και με ερωτηματικό οι υπό δοκιμή.

Τερματοφύλακες :  Γιαννίκογλου, ( Κούμπουλας  ?) ( Μπότσαρης ?) , Χουτεσιώτης ,  Αναμένεται ?                                                                                                                                            Δεξιά μπακ : Οικονομόπουλος , Σάλιακας,  Αναμένεται?

Αριστερά μπακ: Πίρσμαν , (Ρίζος?)  Αναμένεται ?

Στόπερ: Βασιλάκης, Γώγος, Ζιούλης, Πανουργιάς, Παντελάκης, Αναμένεται?, Αναμένεται?

Αμυντικά χαφ: Κάστρο, Λιάσος, Σιόντης, Αναμένεται?

Επιθετικά χαφ: Γροσδάνης, Καρτάλης, Λώλης, Νάουμετς, Αναμένεται?, Αναμένεται?

Δεξιούς επιθετικούς: Νικολιάς, Ξύδας, Παμλίδης, Αναμένεται ?

Αριστερούς επιθετικούς: Ελευθεριάδης, Πήλιος, Αναμένεται?

Φορ περιοχής: Κρίζμαν, Λέο, Αναμένεται ?

Συνεπώς, με πέντε πρωτοκλασάτους για ενδεκάδα είσαι οριακά, με δέκα όμως σώζεις κατά μεγάλο ποσοστό εύκολα την κατηγορία.

Με μια σημείωση στο προπονητικό τιμ για τους ταλαντούχους νέους παίκτες μας πως θα τους διαχειριστούν.