Ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει πολύ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος που αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο. Στο πλαίσιο της μεταγραφής Νικολιά στους Πειραιώτες, Ανδρούτσος ή Ντουρμισάι ήταν οι βασικότεροι υποψήφιοι να δοθούν ως αντάλλαγμα στους Ηπειρώτες. Τουλάχιστον αυτοί είχαν αξιολογηθεί ως οι πλέον κατάλληλοι.

Όμως ο Ανδρούτσος θα περάσει τελικά πρώτα από το μικροσκόπιο του Μαρτίνς, ο οποίος έχει ακούσει πολύ καλά λόγια τη φετινή του πορεία κι έτσι στις 18 του μηνός κλήθηκε να βρίσκεται στου Ρέντη στην “ερυθρόλευκη” προετοιμασία, ενώ θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει επιπλέον καθυστέρηση στο να δοθεί μια απάντηση στον ΠΑΣ Γιάννινα, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό στην εύρεση ενός “8αριού” που ψάχνουν οι “κυανόλευκοι”, που ενδεχομένως να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τον Ντουρμισάι, αν και τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Τετάρτη ενσωματώνεται στην ΑΕΛ, μέχρι τώρα η υπόθεση δεν έκλεισε οριστικά. Οι πιθανότητες, όμως, είναι σαφέστατα υπέρ των “βυσσινί”.