image description

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τις επόμενες ώρες, όπως αποκάλυψε ο Αλέκος Καρύτσας στη διάρκεια της σημερινής εκπομπής “90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ”!

Ο πρόεδρος κος Χριστοβασίλης αντιλαμβανόμενος πλήρως την ιδιαιτερότητα αλλά και τις απαιτήσεις της φετινής σεζόν αποφάσισε να πραγματοποιήσει την οικονομική υπέρβαση με την απόκτηση ενός πολύπειρου ξένου ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα και η απόκτησή του θα προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο!

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάσθηκαν, μιας και δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας,  με την ξεχωριστή επιμονή που επέδειξε ο πρόεδρος κος Χριστοβασίλης, αλλά και την θέληση να ενισχύσει την ομάδα τουλάχιστον όσον αφορά τη δική του ευθύνη γι’ αυτή,  έπεισε τον συγκεκριμένο άσο ότι η ομάδα θα στηριχθεί πάνω του στην επαναδημιουργία της και ότι στα Γιάννινα θα είναι ιδανικές οι συνθήκες από όλες τις απόψεις γι’ αυτόν.

Με την ανακοίνωση  της μεταγραφής θα γίνει γνωστή  και η ημερομηνία άφιξης του ποδοσφαιριστή στα Γιάννινα και αναμένεται το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων να ξαναζήσει στιγμές παλαιότερων εποχών στην υποδοχή του,  κάτι  που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα, αλλά και η πόλη γενικότερα!

Ακούστε τι ειπώθηκε και στην εκπομπή “90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ” για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από το 1:33′:50”, αλλά και όλη την εκπομπή για πολλά ακόμα ονόματα παικτών που φημολογούνται.