Στην ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σπύρος Βασιλάκης. Ο υψηλόσωμος αμυντικός είχε ακολουθήσει την προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι, αλλά μετά την επιστροφή της ομάδας και λόγω των σπουδών του, αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος και θα συνεχίσει σε μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε 5ετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκ των υστέρων διευκρινίστηκε από το Καναλάκι ότι τον απέκτησε ως ελεύθερο.

Η ανακοίνωση του Καναλακίου:

Στο 11ο μεταγραφικό απόκτημα προχώρησε ο σύλλογος μας, δίνοντας βάση στη διασφάλιση της άμυνας μας. Πρόκειται για τον Σπύρο Βασιλάκη.

Ο 20χρόνος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός την χρόνια που μας πέρασε πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς. Ο Βασιλάκης ακολούθησε τον Ιούλιο την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, στο χτίσιμο του νέου «Άγιαξ» στο Καρπενήσι καθώς έχει και Πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός στόπερ εκτός από το ΣΟΥΛΙ Παραμυθιάς έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα και στις ομάδες υποδομής του ΑΟΚ Κέρκυρα.

Σπύρο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.