Μετά από 6 μέρες παραμονής στην Αθήνα και το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στο ΠΕΑΚΙ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Προς το παρόν δεν έχει κλειστεί άλλο φιλικό παιχνίδι πλην εκείνου που θα γίνει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Super League.

Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε δύο επιστροφές στα Γιάννενα, των Γιάννη Κάργα και Ορέστ Κούζικ. Ο πρώτος έχει ενταχθεί στο πλήρες πρόγραμμα, άλλωστε έπαιξε και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ουκρανός εξτρέμ θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων, γι’ αυτό και προς το παρόν ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα που του έχει βγάλει ο κ. Ντουρουντός. Βέβαια η περίπτωση του Κούζικ είναι πιο σύνθετη και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου όλα είναι πιθανά σχετικά με την παραμονή του ή μη στους Ηπειρώτες.

Ατομικά έκαναν για προληπτικούς λόγους οι Κάστρο και Σάλιακας, ενώ προσεκτική διαχείριση γίνεται για την περίπτωση του Κρίζμαν, που δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, απλώς τον προφυλάσσουν να μη βγάλει μυϊκό τραυματισμό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του κ. Γιαννίκη και κατά κύριο λόγο έγιναν παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους και στο τέλος δίτερμα από περιοχή σε περιοχή.

Στα μεταγραφικά, η περίπτωση Περέα, που ούτως ή άλλως θεωρούταν εξαιρετικά δύσκολη, “ναυάγησε” και ο Κολομβιανός οδεύει δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Βόλο. Ο δε Ισπανός μέσος Χουάν Ροντρίγκες πιθανότατα θα έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα.

*Επιτέλους καί ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέλαβε τις νέες μπάλες του πρωταθλήματος.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση