Ο χλοοτάπητας των «Ζωσιμάδων» από «μεγάλος ασθενής» του παρελθόντος είναι έτοιμος να γίνει εφάμιλλος των υπολοίπων γηπέδων της μεγάλης κατηγορίας και πλέον το ΟΑΚΑ είναι αυτή τη στιγμή ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η Super League, για όποιον είδε χθες τη θλιβερή εικόνα από το φιλικό ΠΑΟ-ΟΦΗ.

Εταιρεία που ελέγχει τα γήπεδα της κατηγορίας, επισκέφθηκε την Τρίτη το «Ζωσιμάδες» προκειμένου να αποφανθεί για την καταλληλότητα του χόρτου και να προβεί σε παρατηρήσεις. Ο Σκωτσέζος ειδικός είχε επισκεφθεί το «Ζωσιμάδες» και προ διετίας και αυτή τη φορά έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ αυτά που είδε και τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με ό,τι είχε αντικρίσει στο παρελθόν. Η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, πάντως, αναμένει την έκθεση του ειδικού για να έχει πλήρη άποψη για τυχόν παρατηρήσεις και μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και τον γεωπόνο να κάνουν οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί.

Εν τω μεταξύ, το ΠΕΑΚΙ προμηθεύτηκε ειδικό τρακτεράκι για να γίνεται η φροντίδα και κοπή του χόρτου με ίδια μέσα που θα χρησιμοποιούνται και σε άλλα γήπεδα και όχι μόνο στο κεντρικό Στάδιο.

Η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, υπό τον Παντελή Κολόκα, δεν σταματάει τις προσπάθειές της, αφού έχει βάλει στοίχημα όλες οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις να παρουσιάζουν άψογη εικόνα για αθλούμενους και κοινό.