Στα Ιωάννινα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Καναδά, η Samantha Cooper! Η 25χρονη Power Forward θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στην προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε την Τετάρτη 26 Αυγούστου.
Την Καναδή αθλήτρια, η οποία προέρχεται από μία καταπληκτική χρονιά στη Σουηδία, καλωσόρισαν στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Ζήκος, ο Γενικός Έφορος Τόλης Μιχαήλ, η φροντιστής της ομάδας Δανάη Χήτα και η συμπαίκτριά της, Μαρία Κατσαμούρη.
H Samantha, στις πρώτες της δηλώσεις, ευχαρίστησε πολύ τους ανθρώπους της ομάδας για την υποδοχή και έθεσε υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά με τον ΠΑΣ. Η πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ του περσινού πρωταθλήματος της Σουηδίας δήλωσε επίσης πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στα Γιάννενα και πως είναι έτοιμη να βοηθήσει και με τη δική της απόδοση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
“Samantha σου ευχόμαστε να έχεις μια φανταστική αγωνιστική χρονιά με την ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές νίκες!”, καταλήγει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας.