Την υπέρβαση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μέσω του προέδρου του Γιώργου Χριστοβασίλη, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή της Στούρμ Γκρατς,  Χουάν Ντομίνγκες (στη φώτο αριστερά μαρκάροντας τον Μέσι), που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόκτηση του πολύπειρου 30χρονου αμυντικού χάφ, που προέρχεται από μια γεμάτη ποδοσφαιρικά σεζόν στην Αυστρία,  αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές  για την ομάδα του AJAX, καθώς ποδοσφαιριστές αντιστοίχου αξίας στο Ελληνικό πρωτάθλημα μόνο οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες έχουν τον τρόπο, αλλά και την οικονομική επιφάνεια να προσελκύουν και να δυναμώνουν τα ρόστερ τους.

Ο Ντομίνγκεζ, με σημαντική καριέρα,  που χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων οι  90 συμμετοχές του σ’ ένα από τα καλύτερα και δυσκολότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τα χρώματα της Ισπανικής   Ντεπορτίβο Λα Κορούνια,  στην οποία διετέλεσε και αρχηγός τηςαλλά και με συμμετοχές στο Europa League με τα χρώματα της Στούρμ Γκρατς, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εργαλεία και «θεμέλιο λίθο» του Γιαννίκη για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας  στο γεμάτο απαιτήσεις πρωτάθλημα της ΣΛ1.

Η χρησιμότητα του δεν εντοπίζεται μόνο στις εξαιρετικές του ποδοσφαιρικές ικανότητες, που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας και θα βοηθήσει με την εμπειρία του τους εξελίξιμους  νεαρούς του “Άγιαξ της Ηπείρου”, αλλά και στα ηγετικά του προσόντα που τόσο πολύ ανάγκη έχει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά την αποχώρηση όλης της παλιάς του «φρουράς» .

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του στον ΠΑΣ, έπαιξε η μεγάλη επιμονή και επιθυμία του προέδρου που δεν δίστασε να ικανοποιήσει όλες του τις απαιτήσεις, πείθοντάς τον ότι στα Γιάννινα θα είναι εξαιρετικές οι συνθήκες διαβίωσης και ο κόουτς Γιαννίκης που στις συνεχόμενες επικοινωνίες τους, του έκανε αντιληπτή τη φιλοσοφία και το επίπεδο του, τον οποίο εμπιστεύτηκε σαν προπονητή,  ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά και οι συστάσεις  του Κόντε που μόνο καλά λόγια είχε να πει από την εμπειρία του στην ομάδα.

Ο Ντομίνγκες αναμένεται  στα Ιωάννινα απόψε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και θα καταλύσει στο HOTEL AAR, ενώ  παρά το περασμένο της ώρας αναμένεται να παρεβρεθούν πολλοί φίλαθλοι ώστε να τον υποδεχθούν όπως του αρμόζει!

Ο Αλέκος Καρύτσας με τον Γιάννη Γιαννάκη κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο ραδιόφωνο του super-fm 104,3 στην εκπομπή 90 και …κάτι