Ολοκληρώνεται σήμερα το τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗΠ για νεαρούς αθλητές ηλικίας 5 ως 9 ετών, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν 500 παιδάκια απ’ όλες τις Ακαδημίες της περιοχής. Το τουρνουά ξεκίνησε από την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και στη σημερινή τελευταία μέρα δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια σε όλα τα παιδιά, προσφορά της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. που ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, ενώ επιπλέον τα κέρασε σοκολατούχο γάλα και παγωτό.

Το «παρών» έδωσε και ο σπουδαίος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής, Μάριος Οικονόμου, που εκπροσωπεί επάξια το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο τόσο με την ομάδα του, την Μπολόνια, όσο και με την Εθνική ομάδα. Με τη “γαλανόλευκη” συμμετείχε σε πρόσφατους αγώνες στην Αυστραλία, όπου κι εκεί η ΔΩΔΩΝΗ ήταν μεγάλος χορηγός.

Η ΔΩΔΩΝΗ και η ΕΠΣΗΠ βράβευσαν τον Μάριο για την καταξίωσή του στον ελληνικό και διεθνή χώρο του ποδοσφαίρου, μέσω του κ. Παναγιωτάκη, διευθύνοντα συμβούλου της μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας μας, ενώ του δόθηκαν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με κεντημένο το όνομά του κι ένα αναμνηστικό μετάλλιο του φετινού τουρνουά.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πλάνα από τις βραβεύσεις και τις δηλώσεις που έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., Μιχάλης Παναγιωτάκης και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Μάριος Οικονόμου, ο οποίος μίλησε και για την έξοδο του ΠΑΣ Γιάννινα στο Europa League.

Στο περιθώριο των δηλώσεων αυτών ο κ. Παναγιωτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της φέτας και την παρουσία αύριο του Υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης στην πόλη μας, κ. Αποστόλου, όπου θα συζητηθεί το μεγάλο αυτό ζήτημα που έχει ανακύψει με την ονομασία ΠΟΠ.

Δείτε το βίντεο και πιο κάτω φωτορεπορτάζ

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.