Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Σιδέρη Καραδήμα, που υπηρέτησε το γιαννιώτικο μπάσκετ όσο λίγοι και διέτελεσε επί χρόνια έφορος του ΑΓΣΙ, εξέδωσαν σύλλογοι και φορείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι

Από την ομάδα του ΑΓΣΙ εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

Η οικογένεια του ΑΓΣΙ θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου μας Σιδέρη Καραδήμα, του εμβληματικού παράγοντα που επί 40 χρόνια ήταν η ψυχή του τμήματος μπάσκετ.

Γαλούχησε στον αθλητισμό χιλιάδες παιδιά-αθλητές και με την ανιδιοτελή του παρουσία και την υποδειγματική συμπεριφορά κέρδισε το σεβασμό σε πανελλήνιο επίπεδο.

Θερμά συλλυπητήρια στη Ρένα και τον Αλέξανδρο.

Σιδέρη, καλό ταξίδι…

 

Από την Επιτροπή λειτουργίας του Νέου Κλειστού εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σιδέρη Καραδήμα, για την απώλεια του ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στο τοπικό μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Ο Σιδέρης Καραδήμας, απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, δίνοντας τη δική του «μάχη» για αρκετό καιρό. Οι παράγοντες, οι αθλητές και οι προπονητές του μπάσκετ, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα τον θυμούνται για τον σεβασμό που είχε από κάθε αντίπαλο, για την εργατικότητά του στον ΑΓΣΙ και το μπάσκετ, για την βροντερή φωνή υποστήριξης από την άκρη του πάγκου.

Ο αγαπημένος έφορος όλων των αθλητών, δεν είναι πια μαζί μας… Ο Σιδέρης και η προσφορά του στο μπάσκετ θα μείνουν για πάντα στη μνήμη όλων μας…

 

Από την Επιτροπή Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

H Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σιδέρη Καραδήμα, που απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών.

Ο Σιδέρης για πάνω από 4 δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στο τοπικό μπάσκετ και στον ΑΓΣΙ.

Η απώλειά του σημαντική για τον αθλητισμό της Ηπείρου… Θερμά συλλυπητήρια.

 

Από το παράρτημα ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου-Νήσων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου – Νήσων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου, γεωπόνου, Ισίδωρου Καραδήμα και εύχονται συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Ανακοίνωση από τον Σπάρτακο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων, μαθαίνοντας τον θάνατο του Σιδέρη Καραδήμα, ενός από τους τελευταίους ρομαντικούς του αθλητισμού και ακούραστου εργάτη του, ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στον σύλλογο του ΑΓΣΙ, αλλά και  στο  μπάσκετ,  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, για την μεγάλη της απώλεια. Αιωνία η μνήμη του.

 

Ανακοίνωση από το IBC

Το Γιαννιώτικο μπάσκετ θρηνεί την απώλεια του πιο αυθεντικού του ανθρώπου. Θερμά συλληπητήρια στον ΑΓΣΙ, στην οικογένεια και στους οικείους του Σιδέρη Καραδήμα.