Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» με ανακοίνωσή της που υπογράφει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλός της, Μιχάλης Παναγιωτάκης, ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι εργαζόμενός της που επέστρεψε από άδεια διαγνώστηκε θετικός σε κορωνοϊό και αμέσως ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και απολυμάνθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιμονή από πιστοποιημένο φορέα οι χώροι που εργαζόταν ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Επίσης, με απόφαση της διοίκησης το προσωπικό του εργοστασίου της εταιρίας που συμπλέκεται με τους χώρους αυτούς τέθηκε προληπτικά εκτός εργασίας. Ωστόσο, αναφέρεται ότι το προσωπικό αυτό, μετά τις σχετικές οδηγίες  του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγιεινής της  Περιφέρειας Ηπείρου, επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.

Η ανακοίνωση:

Η «ΔΩΔΩΝΗ» – με απόλυτο, βέβαια, σεβασμό προς την ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα του κορωνοϊού – ανακοινώνει, ότι εργαζόμενος με την επιστροφή του από την καλοκαιρινή άδεια του διάρκειας «14» ημερών διαγνώστηκε να είναι θετικός στον συγκεκριμένο ιό. 
Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση του «Ε.Ο.Δ.Υ.» και άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων που υποδείχθηκαν ειδικότερα, δε:  
-Ο εργαζόμενος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα.  
-Οι συγκεκριμένοι χώροι του εργοστασίου της εταιρίας μας απολυμάνθηκαν πάραυτα με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιμονή από πιστοποιημένο φορέα.  
-Με άμεση απόφαση της Διοίκησης της εταιρίας το προσωπικό του εργοστασίου της εταιρίας μας που συμπλέκεται με τους χώρους αυτούς τέθηκε προληπτικά εκτός εργασίας. 
Το προσωπικό αυτό μετά τις σχετικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ και της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ηπείρου επιστρέφει άμεσα στην εργασία του. 
Επισημαίνεται, τέλος, ότι η παραγωγική διαδικασία της εταιρίας μας δεν διακόπηκε και συνεχίζεται κανονικά.