Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποκτώντας έναν πραγματικά αμυντικό ογκόλιθο και αναμένεται σύντομα και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον Ροντρίγκο Εραμούσπε να αγωνίζεται εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον ηγετικό του χαρακτήρα και ρόλο, αλλά και  την  πολύ καλή επαφή που έχει με την μπάλα, ενώ η εμπειρία του είναι αναμφισβήτητη αγωνιζόμενος σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για άλλη μια μεταγραφή ουσίας ενός ξένου ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο κόουτς, Αργύρης Γιαννίκης,   βάζει τις βάσεις,  ψάχνοντας λύσεις πραγματικά χρήσιμες, ώστε η ομάδα να έχει παρόν αλλά και μέλλον, εξελίσσοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές που όμως για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται και έμπειροι, σε καλή ηλικία,  που να μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τους υπόλοιπους.

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης, δείχνει να έχει αντιληφθεί και εναρμονιστεί στη φιλοσοφία του προπονητή του και φέρεται διατεθειμένος να βοηθήσει όσο μπορεί  περισσότερο και αυτό το δείχνει η οικονομική υπέρβαση που πραγματοποιεί μέχρι τώρα, ενώ είναι στα …  «σκαριά» δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις – Νοτιοαμερικάνικο και ευρωπαϊκό χρώμα υψηλών προδιαγραφών –  που αν ολοκληρωθούν, θα δημιουργήσουν ξεχωριστή αίσθηση.

Όλα αυτά βέβαια συνεπάγονται και την αναγνώριση της προσπάθειας από τον κόσμο της ομάδας και την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, που φέτος λόγω κορωνοϊου θα έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι ο μοναδικός σίγουρος και ασφαλής τρόπος εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο για όλες τις ομάδες και για όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο, όπου θα επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων.

Υ.Γ. O Ροντρίγκο Εραμούσπε, θα έρθει αεροπορικώς στην πόλη μας την Παρασκευή  στις 14:10 μέσω Μαδρίτης