image description

Η Ntougias Basketball Academy και ο Θρύλος Ιωαννίνων ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με το DeTox καφέ, το οποίο βρίσκεται στην οδό ΔΩΔΩΝΗΣ 22 στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας το DeΤοx, μια πολύ γνωστή και ποιοτική αλυσίδα καφέ που με επιτυχία δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων. Μένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν όραμα και θέληση για να πάνε ψηλά, ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία, η οποία θα έχει μόνο οφέλη για όλους μας. Στο φετινό ταξίδι μας όλοι εμείς στην Ntougias Basketball Academy και στο Θρύλο Ιωαννίνων θα έχουμε για παρέα τον καλύτερο καφέ της πόλης!” αναφέρει σε δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της Ntougias Basketball Academy Νίκος Ντούγιας.

Με τη σειρά του ο Νεκτάριος Μπαρμπούτης, υπεύθυνος του καταστήματος De-Tox στα Ιωάννινα τονίζει: “Στο De-Tox είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας την Ntougias Basketball Academy και το Θρύλο Ιωαννίνων. Για 10 και πλέον χρόνια ο Νίκος Ντούγιας και η ομάδα του κάνουν εξαιρετική δουλειά στο χώρο του μπάσκετ. Είναι ένα εκκολαπτήριο ταλέντων, αθλητών και μια πηγή διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Σε αυτή την προσπάθεια, πιστοί στις αρχές μας, είμαστε συνοδοιπόροι“.

Ποιό είναι το De-Tox καφέ

Το 1998 ανοίγει το πρώτο De-Tox στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου στη Λάρισα. Επί 15 χρόνια γίνεται χώρος διασκέδασης από το πρωί για καφέ ως το βράδυ για ποτό.

Το 2013, γεννιέται η ιδέα του πρώτου De-Tox street cafe (19/9/2013 στην οδό Σαρίμβεη, στη Λάρισα) ώστε να προσφέρεται ο καφές τόσο σε πακέτο (take-away) όσο και με delivery.

Δινεται έμφαση στην καθημερινή συνήθεια, τον καφέ, και στα αγαπημένα σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, burger, club, κρύα πιάτα. Σιγά-σιγά δημιουργούνται νέα De-Tox street cafe και σε άλλα σημεία της Λάρισας, αλλά και εκτός αυτής.

Σήμερα καταστήματα υπάρχουν στα Γιάννενα φυσικά, στην Αθήνα, στο Βόλο, στην Κατερίνη, αλλά και στο Βελιγράδι!

Το κατάστημα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην οδό ΔΩΔΩΝΗΣ 22. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2651040020.