image description

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται τον Θεσπρωτό στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Ο κ. Γιαννίκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα δώσει τον ανάλογο χρόνο στον καθένα, καθώς ακολουθεί 48 ώρες μετά και το φιλικό με τον Παναιτωλικό, που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της Super League.

Κάθε φιλικό έχει σαφώς τη χρησιμότητά του σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται ο αντίπαλος και είναι βέβαιο ότι δείγματα της μέχρι σήμερα δουλειάς θέλει να τα δει ο κόουτς, μαζί φυσικά μ’ ένα καλό αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Θεσπρωτός παραμένει ομάδα που κοουτσάρει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, δεν γνωρίζει όμως ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, αφού δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση αν θα συγχωνευθούν Super League 2 και Football League. Προς το παρόν θεωρείται ομάδα της Football League. Να σημειωθεί επίσης ότι βοηθός του κ. Ρότσα είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέκος Δέδες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3. Μέσω internet μπορείτε να ακούσετε τη μετάδοση και από το κανάλι μας στο dailymotion.