image description

Ο Αργεντίνος αμυντικός, Ροντρίγκο Εραμούσπε, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι το 5ο μεταγραφικό απόκτημα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο 30χρονος στόπερ διακρίνεται για τον δυναμισμό του, δεσπόζει στα μετόπισθεν και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση σε περίπτωση που προτιμηθεί τριάδα από τον προπονητή.

Τελευταία φορά αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι της Μπελγκράνο τον Μάρτιο, αλλά ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας της το καλοκαίρι. Μένει, λοιπόν, να διαπιστωθεί σε πόσο καλή κατάσταση είναι όταν περάσει τα εργομετρικά και ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Ηπειρωτών.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Εραμούσπε κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων τονίζει:

Η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντίνο αμυντικό Rodrigo Nahuel Erramuspe.

Γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1990 ξεκίνησε την καριέρα του από τη Lanus, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Huracan, Tigre, Union και στην Quito του Εκουαδόρ, την Medellin της Κολομβίας και την Blooming της Βολιβίας. Το 2014 κέρδισε το Copa Argentina με την Huracan, ενώ είναι κάτοχος τίτλων με τη Lanus και τη Nacional.

Φθάνοντας στα Γιάννενα και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια χώρα όπως η Ελλάδα και σε μια ομάδα που έδειξε με κάθε τρόπο πόσο με ήθελε. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος.”