image description

Νικητής επιστρέφει από το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Οι «κυανόλευκοι» με γκολ του Νάουμετς στο 79’ έφυγαν χαμογελαστοί από το Αγρίνιο, αφού κατά διαστήματα στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πλην του γκολ είχαν και μια τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 64’ σε τετ-α-τετ του Ελευθεριάδη.

Στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αφού ο Παναιτωλικός έμεινε στο μισό γήπεδο την περισσότερη ώρα και προσπαθούσε να φύγει για επιθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο, κυρίως κάποιες φορές με τον Αριγίμπι. Όποιες όμως προσπάθειες έκανε κατέληξαν εύκολη λεία για την άμυνα του ΠΑΣ.

Και οι “κυανόλευκοι”, όμως, παρά την υπεροχή τους ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, αφού δεν υπήρχε μια καλή τελική πάσα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου.

Στην επανάληψη ο κ. Γιαννίκη άλλαξε τη μισή ενδεκάδα στην αρχή και την υπόλοιπη σταδιακά. Το ματς ήταν πιο ισορροπημένο και με πολλά λάθη από τις δύο ομάδες στον χώρο του κέντρου. Παρά τον ρυθμό, όμως, που δεν ήταν τόσο καλός, ο ΠΑΣ βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη και τελικά σκόραρε με τον Νάουμετς σ’ ένα ματς που δεν είχε τόσο μεγάλη παραγωγή φάσεων, όμως ήταν πιο ουσιαστικός αυτήν τη φορά και χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου αμυντικά, πέρα από μια-δυο καλές προϋποθέσεις για ευκαιρίες που είχε ο Παναιτωλικός και εν τέλει μία επικίνδυνη κεφαλιά του Καββαδία 2 λεπτά μετά το γκολ του Νάουμετς.

Εν τέλει οι παίκτες του ΠΑΣ έφυγαν πιο χαμογελαστοί από το γήπεδο, αφού η δική τους πρεμιέρα δεν είναι την επόμενη εβδομάδα όπως του Παναιτωλικού, αλλά σε τρεις εβδομάδες και σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί και ακόμα περισσότερο μεταγραφικά.

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ