Μία ακόμα εβδομάδα προετοιμασίας ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα περιλαμβάνει ως γνωστόν και φιλικό αγώνα την ερχόμενη Παρασκευή (18:00, Πανηπειρωτικό) με τον Λεβαδειακό.

Καινούργιο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση ουσιαστικά ήταν ο Αργεντίνος, Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και φυσικά και στο διπλό που έγινε στο μισό περίπου γήπεδο. Οι πρώτες εντυπώσεις επιβεβαίωσαν αυτές που είχαν δημιουργηθεί και στο βίντεο που έπαιξε πριν την έλευσή του, με τις καλύτερες στιγμές του. Αμυντικός που πηγαίνει πρώτος και γρήγορα πάνω στην μπάλα και δίνει μάχες τις οποίες κερδίζει. Τα υπόλοιπα στοιχεία του θα φανούν προσεχώς, όμως ήδη από την πρώτη προπόνηση άρχισε να δείχνει ότι δεν θα αργήσει να προσαρμοστεί.

Όσον αφορά τον Ντομίνγκεζ, επίσης συμμετείχε πρώτη φορά στο δίτερμα και έβγαλε όλη την ομαδική προπόνηση, οπότε ήταν ευκαιρία να διακρίνουμε και κάποια πρώτα δικά του χαρακτηριστικά. Ήταν εμφανές ότι ήταν παίκτης που έψαχνε να παίξει κάθετα την μπάλα, είχε σωστές και γρήγορες πάσες και συμμετείχε κι εκείνος στα μαρκαρίσματα.

Γενικότερα ο κ. Γιαννίκης ζητούσε σήμερα από τους παίκτες του να παίζουν γρήγορα την μπάλα, είναι κάτι που το ζητεί άλλωστε επίμονα από πέρυσι.

Για σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε λειτουργική προθέρμανση, αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό τακτικό παιχνίδι 10 εναντίον 10.

Απόντες ήταν οι Σάλιακας, Κάστρο και Οικονομόπουλος, που αποκόμισαν κάποια μικροχτυπήματα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Δεν είναι όμως κάτι ανησυχητικό και λογικά από Πέμπτη θα είναι ξανά στο πρόγραμμα.