Πιθανότατα ως αύριο το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί η επίσημη απόφαση για το «κόκκινο» στον Πανιώνιο σχετικά με τη συμμετοχή του στο Europa League και στον ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας ήδη τα καλά νέα δεν χάνουν χρόνο και μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας και πάλι.

Οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές, βιοχημικές και εργομετρικές εξετάσεις το διήμερο Δευτέρας, Τρίτης και πρωί Τετάρτης και το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο (αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για το αν θα είναι στο «Ζωσιμάδες» ή το ΠΕΑΚΙ).

Ο κόσμος ήδη ρωτάει πότε και που, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να μην δημιουργηθεί σύγχυση στον κόσμο. Ήδη τα μηνύματα που λαμβάνουμε κι εμείς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι φέτος αναμένεται η πρώτη προπόνηση να θυμίσει παλιές καλές εποχές με την παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων στο γήπεδο. Άλλωστε θα βολέψει και η μέρα, καθώς Τετάρτη είναι κλειστή η αγορά, αλλά και η ημερομηνία, αφού εκείνη την ημέρα κλείνουν τα σχολεία και δεν θα έχει φύγει ακόμα κανείς για διακοπές.

Ο κ. Χριστοβασίλης βρίσκεται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας αυτές τις μέρες, ώστε μέχρι την Τετάρτη να ανακοινωθούν κάποιες μεταγραφές. Όπως είναι φυσικό έχουν καλλιεργηθεί κάποιες προσδοκίες και στο μέτρο του δυνατού στα οικονομικά θα αποκτηθούν 3 παίκτες ενδεκάδας και 2-3 ακόμα σε πιο μικρές ηλικίες, αλλά με προσδοκία να διεκδικήσουν φανέλα βασικού.

Ανακοινώσεις ίσως να έχουμε από αύριο, για να αρχίσει ο κόσμος να «ζεσταίνεται» και σ’ αυτό το κομμάτι.