Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ BC, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας μας, δόθηκε διετής υποτροφία στον αθλητή μας Παναγιώτη Δήμο για να επιλέξει μέσα από 12 τομείς σπουδών που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα επαγγέλματα, όπως τουριστικά επαγγέλματα, πληροφορική & ηλεκτρονικά, υγείας & αθλητισμού αλλά και οικονομίας & διοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με εμπειρία 5 δεκαετιών στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται εκπαιδευτικά σε Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά Κρήτης και Ξάνθη.

To IEK ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει σημαντικά σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, εγκαταστάσεων και σύγχρονων εργαστηρίων, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Οι 12 τομείς σπουδών και οι πάνω από 90 ειδικότητες κατάρτισης, καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων, προσφέροντας βαθιά γνώση κι εξειδίκευση, μέσα από μια ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία, που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει. Το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας βρίσκεται στο πλευρό των αποφοίτων για την άμεση διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.