Μετά τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, τον οποίο ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες, ο Κώστας Κορμαρής θα είναι προπονητής και στην Κ-17 του Αγροτικού Αστέρα. Έτσι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, θα έχει βαρύ έργο τη νέα σεζόν ως προπονητής, έχοντας δύο ομάδες υπό την καθοδήγησή του/

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:

“Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κορμαρη ο όποιος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του αγωνιστικού εφηβικού τμήματος (Κ17) των υποδομών του συλλόγου μας.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τεχνικού έγινε από την διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Δεληγιάννη με αυστηρά κριτήρια που καθορίζουν τις επιλογές για όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας.

Ο κ. Κορμαρής ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Καλλιθέα Καστοριάς σε ηλικία 15 ετών, ενώ τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε με σπουδαίες ομάδες σε Α,Β και Γ Εθνική. Μερικές απο αυτές είναι: Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννενα, Ηρακλής, Κέρκυρα, Αγροτικός Αστέρας.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και ως προπονητής εργάστηκε στην Καστοριά, τον Οδυσσέα Κορδελιού και την Δόξα Ελπίδος.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Κώστα Κορμαρή ο οποίος και ως ποδοσφαιριστής διακρίθηκε σε υψηλό επίπεδο αλλά και ως προπονητής έχει τις προδιαγραφές για ένα λαμπρό μέλλον και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ευχόμαστε στον απερχόμενο προπονητή μας Ηλία Σαπάνη ο οποίος ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Κ20 του Αγροτικού Αστέρα μαζί με τον Ανέστη Τσιτενιδη ως γενικό αρχηγό και τον Δημήτρη Γαλανό ως γυμναστή καλή επιτυχία, την οποία θεωρούμε δεδομένη καθώς στη εν λόγο προπονητική ομάδα περισσεύει η γνώση η εμπειρία και το ήθος».