Απόγευμα Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον κ. Γιαννίκη στην 60λεπτης διάρκειας προπόνηση να κάνει μία μικρή υπενθύμιση στους παίκτες του στη γρήγορη επιθετική και αμυντική μετάβαση, στη γενικότερη αμυντική λειτουργία των τετράδων άμυνας και μεσαίας γραμμής και στο «χτίσιμο» της επίθεσης από πίσω (build up), εν όψει και του αυριανού κεκλεισμένων των θυρών φιλικού με τον Λεβαδειακό (18:00, ΠΕΑΚΙ, ραδιοφωνική μετάδοση ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3).

Η διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να δείξουν στον προπονητή τους ότι έχουν προτεραιότητα για την ενδεκάδα.

Σε καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται τα πιο νέα πρόσωπα της ομάδας, οι Ντομίνγκεζ και Εραμούσπε, που στη διάρκεια της προπόνησης ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Βέβαια δεν θα είναι στο 100% στον αγώνα με τον Άρη, αλλά όσο θα περνάει ο καιρός θα ενσωματώνονται όλο και καλύτερα.

Ο Μανώλης Σάλιακας μπήκε σήμερα στην προπόνηση, αν και ακόμα είναι λίγο συγκρατημένος και προσεκτικός, μετά τον μικροτραυματισμό που είχε από το φιλικό με τον Παναιτωλικό. Αντιθέτως δεν ήταν ακόμα έτοιμοι οι Κάστρο και Οικονομόπουλος και αφού δεν υπάρχει λόγος ρίσκου αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να παίξουν αύριο (Παρασκευή) στο φιλικό.

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Χρήστος Ελευθεριάδης ένιωσε μία ενόχληση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε κι αυτός νοκ-άουτ για το φιλικό. Δεν φάνηκε, πάντως, να είναι κάτι πολύ ανησυχητικό, αλλά θα πρέπει αυτό να διαπιστωθεί και ιατρικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ