image description

Φιλικών παιχνιδιών συνέχεια για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι υποδέχονται σήμερα στις 18:00 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο τον Λεβαδειακό στο 5ο φιλικό προετοιμασίας τους.

Μία ακόμα ευκαιρία για τον κ. Γιαννίκη να κρατήσει σε ρυθμό, αλλά και σε εγρήγορση τους παίκτες του και να διαπιστώσει κατά πόσο εμπεδώνουν τα όσα δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις. Μάλιστα το προηγούμενο φιλικό με τον Παναιτωλικό αναλύθηκε και σε βίντεο, με τον κόουτς να δείχνει στους παίκτες του σωστά και λάθη στην αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Στο σημερινό φιλικό θα υπάρξουν κάποιες απουσίες παικτών. Οι Κάστρο και Οικονομόπουλος δεν πρόλαβαν να προπονηθούν, λόγω χτυπημάτων που είχαν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ελευθεριάδης είχε χθες προς το τέλος της προπόνησης μία ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα πάρουμε μικρή «γεύση» από τους Ντομίνγκεζ και Εραμούσπε, που ήταν η πρώτη εβδομάδα που έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Οι υπόλοιποι θα βρίσκονται κανονικά στις… επάλξεις και ο κόουτς θα δώσει σε όλους χρόνο συμμετοχής, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά έχει δώσει κάποια φιλικά ματς και θεωρητικά μπορεί να βάλει δύσκολα στους Ηπειρώτες. Όσο πιο δύσκολα βάλει τόσο καλύτερα για τους παίκτες για να μπορέσουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις μέσω του παιχνιδιού τους για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά στις 18:00 από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3. Μέσω internet μπορείτε να ακούσετε τη μετάδοση και από το κανάλι μας στο dailymotion.