Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε τη συνοχή προηγούμενων παιχνιδιών, επηρεάστηκε από τις απουσίες Σάλιακα, Οικονομόπουλου, Κάργα , Ελευθεριάδη και Νάουμετς και ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 1-3. Σε δηλώσεις του ο βοηθός του κ. Γιαννίκη, Νίκος Μπαδήμας, σχολίασε ότι είναι καλύτερα να έρχονται τώρα οι σφαλιάρες στην ομάδα και ότι θα πρέπει να εξαλειφθούν όσο γίνεται λάθη σαν και τα σημερινά που απέφεραν 3 πολύ εύκολα γκολ για τον αντίπαλο.

Αναλυτικά

«Ευτυχώς έρχονται σε τέτοια παιχνίδια οι σφαλιάρες. Μας έλλειψε σήμερα η συνοχή, δεν είχαμε τη χημεία που υπήρχε σε προηγούμενα παιχνίδια, λείπανε πέντε παίκτες, οι τρεις όλη την εβδομάδα, οι δύο την τελευταία στιγμή και αποφασίσαμε ότι και λόγω κατάστασης του γηπέδου δεν χρειαζόταν να ρισκάρουμε κάτι. Ήταν μια ευκαιρία και για μας να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να δούμε παίκτες σε άλλες θέσεις και να βγάλουμε συμπεράσματα αν μπορούν να παίξουν και κάπου αλλού».

Για το τι κρατάει και τι πετάει η ομάδα: «Είδαμε και καλά πράγματα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στον αντίποδα τα 3 γκολ των αντιπάλων μας ήρθαν σε κάποιες άτυχες στιγμές δικές μας, οπότε θα πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη, γιατί στη Super League θα πληρώνονται ακριβά».

Για τους δύο Ντομίνγκεζ και Εραμούσπε που ήρθαν με μεταγραφή και αγωνίστηκαν πρώτη φορά: «Ήταν ευκαιρία να ενσωματωθούν κι εκείνοι, να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής. Θα πρέπει να μπουν κι αυτοί στην ομάδα, γιατί ο χρόνος είναι λίγος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».