image description

Απλά, ταπεινά, χωρίς πολύχρωμα φώτα και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, χωρίς μουσικές, καπνούς και μοντέλα να κάνουν πασαρέλα, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες οι περισσότερες παρουσιάσεις των επίσημων εμφανίσεων των ΠΑΕ της Super League για την τρέχουσα σεζόν. Μία ανάρτηση στα social media, άντε σε κάποιες περιπτώσεις κι ένα video, συνέθεσαν τον βασικό τρόπο που οι ομάδες έδειξαν στους φίλους τους τις νέες τους φανέλες.

Ο μόνος που ξέφυγε από τον τρόπο αυτό επικοινωνίας, ήταν ο ΝΠΣ Βόλος που παρουσίασε τις φανέλες του σε ανοιχτό χώρο ξενοδοχείου, αλλά με την παρουσία μόλις 50 ατόμων. Οι υπόλοιποι είδαν την παρουσίαση από το Volos Tv.

Τεράστιες φανέλες έξω από παιδική χαρά προτίμησε ο Ατρόμητος, ενώ ο Παναθηναϊκός συνδύασε την παρουσίαση κάθε φανέλας και με ένα σημείο των Αθηνών, όπως Παναθηναϊκό Στάδιο και Σύνταγμα.

ΠΑΣ Γιάννινα

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν και οι δικές του εμφανίσεις που θα προκύψουν από τη συνεργασία HALL OF BRANDS και KAPPA και όπως έχει αναφερθεί και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, η μία από τις τρεις είναι ειδικό σχέδιο εμπνευσμένο από ρετρό εμφάνιση του “Άγιαξ της Ηπείρου”. Οι άλλες δύο θα είναι μπλε και πορτοκαλί και μένει να δούμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα ήδη έχουμε δει μία εμφανή αλλαγή στη φανέλα των φιλικών, που είναι τα τετραγωνισμένα νούμερα, που μάλλον θα παραμείνουν και στις επίσημες εμφανίσεις.

Ας πάρουμε μια μικρή “γεύση” από τον τρόπο που παρουσιάσαν κάποιες ομάδες τις φανέλες του.

Ολυμπιακός

Σήμερα (15/9) παρουσίασε την ερυθρόλευκη εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΟΚ

Η νέα του εμφάνιση για τη σεζόν 2020-21 παρουσίαστηκε μέσω βίντεο στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our colours. Our stripes. Our Pride & Glory. Our shirt… #PAOK #FromFans #ForFans #RiseUp Made by @macron

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

ΑΕΚ

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-21 παρουσιάστηκαν μέσω ενός βίντεο που έβγαλε η εταιρεία που ντύνει την ομάδα.

Παναθηναϊκός

Παρουσίασε φωτογραφίες σε Σύνταγμα, Παναθηναϊκό Στάδιο κτλ

Άρης

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης, αποκάλυψε τις φανέλες ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας με ανακοίνωσή του έδωσε στη δημοσιότητα τις φανέλες και όλους τους συμβολισμούς, καθώς η φανέλα συνδέεται με τοπόσημα της πόλης Τρίπολης.

ΟΦΗ

Με ανακοίνωση και ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τις νέες εμφανίσεις του.

 

Παναιτωλικός

Με ανακοίνωση και ο Παναιτωλικός έδειξε τις εμφανίσεις του στους φιλάθλους του.

ΝΠΣ Βόλος

Ξεχώρισε απ’ όλους τους υπόλοιπους, καθώς έκανε την παρουσίαση σε ανοιχτό χώρο ξενοδοχείου με τηλεοπτική κάλυψη από το Volos Tv και την παρουσία 50 μόνο ατόμων.

Ατρόμητος

Έναν… διαφορετικό τρόπο σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου για να παρουσιάσουν στους φιλάθλους τις νέες εμφανίσεις τους. Αποφάσισαν να κάνουν τα “αποκαλυπτήρια” σε παιδική χαρά του Περιστερίου και έδωσαν την ευκαιρία στους οπαδούς της ομάδας να δουν από κοντά τις νέες φανέλες.

Λαμία

Οι φίλοι της είδαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τη νέα φανέλα, αφού δεν είχε υπάρξει κάποιος άλλος τρόπος παρουσίασης. Η μπλε, πάντως, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διαφορές με πέρυσι.

ΑΕΛ

Αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα πήγαινε σε νέα εταιρεία, τουλάχιστον στην Τούμπα η ΑΕΛ κατέβηκε με ρούχα της Legea. Δεν έγινε ακόμα κάποια παρουσίαση.

ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης θα είναι οι τελευταίοι που θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα και που θα παρουσιάσουν εμφανίσεις, σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά και για τις εταιρείες, αφού όλος ο προγραμματισμός των ΠΑΕ πήγε πίσω φέτος και ήταν αδύνατον να ικανοποιηθούν εγκαίρως όλες οι απαιτήσεις.