Θετικό χαρακτήρισε το πρόσημο που άφησε η σημερινή εμφάνιση κόντρα στον Καραϊσκάκη ο βοηθός του κ. Γιαννίκη, Νίκος Μπαδήμας. Ο κ. Μπαδήμας ανέφερε ότι ήταν ευκαιρία να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και ότι το θετικό ήταν ότι και ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, αλλά και μειώθηκαν τα λάθη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπαδήμα:

Για τα συμπεράσματα που βγήκαν: «Είναι το πρώτο φιλικό από τα δύο αυτής της εβδομάδας. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, να μοιράσουμε σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να είμαστε έτοιμοι για τη δική μας πρεμιέρα.

Θεωρώ ότι ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το δικό μας τελευταίο παιχνίδι, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, οι φάσεις που βγήκαν ήταν μέσα από το πλάνο που δουλεύουμε. Το σημαντικό είναι ότι μειώσαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεχτήκαμε μόνο 2 φάσεις. Κρατάμε ένα θετικό πρόσημο από το σημερινό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ κάνει ευκαιρίες από τη ροή του παιχνιδιού και δεν εκμεταλλεύεται τις πολλές στατικές φάσεις που έχει στα ματς: «Δεν έχουμε δουλέψει ακόμα στατικές φάσεις, οι οποίες θα δουλευτούν την τελευταία εβδομάδα. Δουλεύουμε τώρα τη ροή παιχνιδιού και οι κομπίνες κτλ θα ακολουθήσουν προσεχώς».

Για το αν θα δοκιμαστεί άλλο σύστημα: «Υπάρχει, αλλά το κρατάμε εμείς για τις προπονήσεις. Θα προσαρμοστούμε και ανάλογα με τους αντιπάλους. Προς το παρόν επειδή έχουν έρθει και καινούργιοι ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να τους ενσωματώσουμε στο βασικό μας πλάνο και αυτό που δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας».

Για τους Δούμτση, Ντομίνγκεζ και Εραμούσπε: «Η εικόνα είναι θετική, θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά, απλά χρειάζονται τον χρόνο τους στο πλάνο της ομάδας. Είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν».

Για τον νέο τραυματισμό του Ελευθεριάδη στο ίδιο σημείο: «Θα δείξει αύριο. Θα κάνει μία μαγνητική να δούμε πόσο σοβαρό είναι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις Μπαδήμα, Πήλιου, Οικονομόπουλου και του προπονητή του Καραϊσκάκη κ. Μπέλα.

 

Πήλιος: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε»

«Σίγουρα είναι κουραστικό τόσον καιρό να έχουμε αγωνιστική απραξία. Κοντεύει η μέρα της πρεμιέρας. Είδαμε καλά στοιχεία σήμερα, η ομάδα το πάλεψε και κέρδισε. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι».

Για το κάτι που ίσως λείπει για να γίνει πιο αποτελεσματική η ομάδα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου: «Χρειάζεται δουλειά. Προπόνηση και προπόνηση συνέχεια κάπου βγαίνει και κούραση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και όλα αυτά θα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα».

Για το γεγονός ότι δείχνει έτοιμος και αν νιώθε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία φέτος: «Φέτος νιώθω πολύ πιο έτοιμος, έχω δουλέψει σκληρά από το καλοκαίρι και εκτός ομάδας και πιστεύω ότι αν έρθει η ευκαιρία θα την αρπάξω σίγουρα και θα πάω καλά».

Για τους στόχους του: «Παίζω αριστερό εξτρέμ, αλλά έχω γυρίσει από την εποχή του κ. Πετράκη πιο πίσω και παίζω μπακ. Μ’ αρέσει πολύ το επιθετικό κομμάτι, αλλά έχω βελτιωθεί και αμυντικά. Σίγουρα στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

 

Αντώνης Οικονομόπουλος: “Όταν δέσει το σύνολο, θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί”

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι που θέλαμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό κι εμείς και τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, που πήραν και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε ότι προερχόμαστε από μία αγωνιστική απραξία πολλών μηνών και πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και για μας.

Ελέγχαμε σήμερα το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και μετουσιώναμε τις φάσεις μας σε γκολ ίσως να είχαμε πιο ευρύ σκορ».

Για το τι χρειάζεται ακόμα η ομάδα για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά της διαστήματα: «Όπως είδαμε σήμερα πολλά παιδιά παίξαμε και πρώτη φορά μεταξύ μας, οπότε η συνοχή είναι ένα θέμα που το δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι από φιλικό σε φιλικό είναι όλο και καλύτερα τα πράγματα. Αν το σύνολο δέσει πλήρως τότε η ομάδα θα είναι αποτελεσματική επιθετικά και αμυντικά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο».